Malekurser forår/sommer 2018

Jeg afholder hele året igennem forskellige former for malekurser for både private og virksomheder, og som du kan tilmelde dig til via min hjemmeside. Hvis du ikke lige finder en dato eller et kursus, der passer dig og dine behov, så skriv til mig – så kan vi oprette eet og se om der kommer tilmeldinger nok. Måske har du også en veninde eller ven, der vil med på kursus.

Der skal blot være min. fire personer på holdene før oprettelse.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Weekend-workshops for voksne

Over to dage lærer I at opbygge et maleri fra bunden med struktur, dybde, skygger og farver med olie, akryl og spraymaling. Fordelen ved et weekendkursus er, at malerierne når at tørre undervejs og vi kan arbejde på flere af gangen – og over flere dage, så resultatet bliver rigtig smukt og med mange lag. Jeg guider jer til at finde jeres egen ‘streg’ og stiller alle mine materialer til rådighed for jer. I skal arbejde på rigtig mange lærreder undervejs og I skal ikke tænke på andet end at være kreative og koncentrerede om det I laver.

Disse kurser er for alle – uanset maleerfaring. I får individuel sparring undervejs og ingen får lov at gå i stå Jeg stiller alle mine materialer til rådighed, men medbring selv ekstra lærreder. I får et par lærreder af mig – men medbring gerne flere lærreder + en flaske Liquin af mærket Winton/Newton. Eller I kan købe en flaske af mig, når vi ses (130 kr.).

Et weekendkursus, hvor vi over to dage skal arbejde med mange forskellige materialer og afprøve et hav af teknikker. Vi arbejder med både olie, akryl og mixed media.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Lørdag den 12. maj & søndag den 13.maj Kl. 10-14.30 kr. 1650,- (inkl. to lærreder og kaffe/the – medbring ekstra lærreder & liquin)

Torsdagshold

Mange vil gerne have mulighed for fordybelse og afprøve forskellige teknikker – også gerne flere gange. Her er der mulighed for at melde sig til en række af malesessions – enten torsdagsformiddage – eller aftener. Her kan alle – uanset erfaring og alder – deltage. Jeg kommer med forskellige oplæg og viser nye teknikker og remedier – I prøver dem af, hvis I har lyst. Det kan også være I bare vil have et ‘frirum’, hvor I kan få lov at male på det ene værk eller flere, som I drømmer om skal op og hænge derhjemme. Torsdagene kan også være jeres pause fra alt det praktiske derhjemme og hvor I kan tillade jer at være kreative uden et egentligt formål. Vi har det utroligt hyggeligt på disse hold, der flyver mange grin og sjove historier ind over bordene ind imellem og ofte bliver disse torsdage spicet op med lidt rødvin eller kaffe og kage.

Jeg forsøger altid at have torsdagsholdene to gange årligt: Om foråret og om efteråret- Jeg kører med både formiddagshold og aftenhold hver torsdag enten kl.10-12.30 eller kl. 18.30-21.30.

Medbring første gang en en flaske Liquin til oliemaling af mærket Winton/Newton 250 ml. (uundværligt bindemiddel til olie) med dit navn på. Liquin kan købes hos www.kunstnerfarver.dk. Du kan også bestille en flaske via mig. Den koster 130 kr., som skal lægges oveni prisen, når du indbetaler. I får masser af materialer til fri afbenyttelse. I medbringer selv undervejs i forløbet flere lærreder.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Torsdagshold 1:
Onsdag 21/3, tors. 12/4, tors. 26/4, tirs. 8/5, tors. 31/5, tors. 14/6 & tors. 28/6
Kl. 18.30 – 21.30 1400,- ( 7 x 3 timer)
 Torsdagshold 2:
Tors. 22/3, tors. 5/4, tors. 19/4, tors. 3/5, torsd.17/5, tors. 7/6 & tors. 21/6
 Kl.18.30 – 21.30  1400,- (7 x 3 timer)
Dato Tid Pris
                  


Pensionistrabat:
 8 x malehold kun: 1200,- eller 200 kr. per gang a 2,5 timer

ArtFactory – Kunstskole for børn & Unge

Kunstskole for 10-18-årige over et længere forløb. hvor vi skal arbejde med forskellige temaer og metoder. Børnene får kendskab til olie – og akrylmaling, spray, decoupageteknik, tegneteknik og meget mere. De lærer at bygge et maleri op fra bunden med farve, skygge og dybde i akryl og tekstur. Vi skal også eksperimentere med spray og stencils og udforske oliemaleriets magi. På dette hold er der masser af tid og ro til at lære og udfolde sig. Det vigtigste er at børnene får lov at udforske og udfolde sig kreativt og opleve at de udvikler sig i takt med deres erfaring. Jeg stiller alle mine materialer til rådighed, men børnene skal selv medbringe lærreder (gerne mange!, men jeg udsender en mail til jer ved tilmelding).

Alle børn og unge er velkomne, både med og uden erfaring. Artfactory skal være et trygt og hyggeligt miljø, der kan inspirere børnene til at turde mere, ville mere og lege mere med mange forskellige kunstarter.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dat0 –  Kun for børn (fra 10 år) Tid Pris

Send mig en sms på 2081 5970, hvis du/dit barn vil tilmeldes et af mine kurser.

Spray/Akryl og popart – 1 dags kursus

På dette kursus lærer I at opbygge et maleri i akryl med en spændende baggrund uden brug af spartelmasse eller decoupage. Vi arbejder med vand, sand, stencils og skabeloner. I vil lære at spraymale og skabe effekter med svampe og sjove remedier. Til slut kan I vælge at tegne et skyggebillede på jeres akrylmaleri (Pop-art) med poschatusser.

Alle kan deltage uanset erfaring. Jeg guider og hjælper jer undervejs.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Nye datoer kommer snart

Børne-fødselsdag med malekursus

Hold dit barns børnefødselsdag i mit hyggelige værksted i hjertet af Lyngby.
Inviter klassen til en anderledes fødselsdag, hvor de skal male og være kreative sammen.
Jeg sørger for maling og materialer  – I skal blot sørge for boller, lagkage og noget at drikke, som I kan nyde i min spisestue undervejs.
Jeg hjælper børnene med at kreere smukke malerier – eet til hver – som de arbejder på i mit værksted. Imens kan I forældre slappe af i min stue eller nyde haven.
Efter nogle timers kreativ leg kan vi rigge an til en festlig fernisering, hvor I kan invitere børnenes forældre til et glas bobler og se ungerne stolte vise deres værker frem.
Vi arbejder med akryl, olie, decoupageteknik, limpistoler, guld – og bronzestøv, oliepasteller og meget mere. I skal selv medbringe lærreder. Til gengæld får I og jeres fødselsdagsbarn en uforglemmelig dag med kammeraterne.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Ring for dato-forslag   Kl. 11-15.00 150,- per barn. (Medbring selv lærreder).

Individuelle forløb – Enetimer

Har du lyst til at lære at male med olie og akryl? Vil du give din bedste ven eller veninde en særlig personlig gave? Vil I male til venindens polterabend? Eller give brudeparret en personlig gave, hvor de kan kreere et maleri sammen i mit værksted? Få støtte, inspiration og lær nye teknikker uden at være på hold med andre? Så tilmeld dig eller dine venner et par eller flere privattimer i mit atelier.

Jeg står klar med kaffe, te og superhyggelige omgivelser – og hjælper dig igang og videre.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Pris
300,- pr. time – Jeg anbefaler at du vælger min. to timer af gangen. Pris er inkl. malematerialer, men medbring selv lærreder

Teambuilding med ‘kunst som værktøj’

Er du kursusleder eller mødeplanlægger og har lyst til at give medarbejderne en udfordrende og anderledes oplevelse? Så book et malekursus hos mig og få et par timers kreativ leg i mit værksted i Lyngby eller på Schæffergården i Gentofte.

På halvanden time kan værdiord, strategioplæg og planer forvandles til farver, form og struktur under uformel vejledning af mig, der hjælper alle medarbejderne i gang med maleriet med et glas bobler til at sparke den kreative proces i gang, der giver energi til mere.

Er I mere end 12 personer kommer jeg også gerne ud til jeres domicil med alle mine materialer, lærreder, spraydåser og maling.
Læs mere om teambuilding med ‘Kunst som værktøj’ under Teambuilding her på sitet. Her kan I også se mine referencer mm..

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.
Kontakt mig på 2081 5970 for mere information.

Pris
Per person: afhænger af arrangementet – kontakt mig for tilbud.