MALESKOLE I ITALIEN

Familieferie med indhold

Har du lyst til en ferieform, der byder på mere end afslapning og garanteret godt vejr?

Drømmer du om at udvikle og udfolde dit kunstneriske talent under sydens sol, mens resten af familien hygger sig ved swimmingpoolen?

Eller vil du med ud og opdage små specialbutikker og besøge toscanske vingårde. Komme på rundvisning og vinsmagning på Il Greppo og være med til at købe og stege en 13 kg. Porchetta (italiensk flæskesteg) i en brændefyret ovn.

Så tag med på maleskole/livsnyderferie i Toscana i sommeren 2015 i enten uge 29 og/eller uge 30. I kan vælge mellem 1 eller 2 uger på vingården Il Greppo. I rejser selv herned – enten med bil eller fly, som I selv bestiller. Vi står så til rådighed dernede med enten malekursus eller livsnyder-pakke. Reserver allerede nu en plads til sommeren 2015 – ugerne 29 + 30.

Vi bor på den toscanske vingård, Il Greppo, der ligger 10 km fra vinbyen Montepulciano og som drives af familien Parigi. Her i hjertet af Toscana med udsigt til pinjer, cypresser og grønne vinmarker er der masser af plads og ro til kreative udfoldelser og socialt samvær. Og tid til at dase ved vingårdens azurblå swimmingpool. Her er 15 lejligheder i forskellige størrelser, som I kan leje jer ind på.

Se brochure og ring og hør mere – 2081 5970