Tag med i uge 28 til en vingård i hjertet af Toscana, hvor der er mulighed for at male hver dag, dyrke yoga eller cykle i de smukke toscanske bjerge.
Her er tid til ro og samtidig blive inspireret til nye veje. 
Vi bor på den rustikke vingård Il Greppo, der ligger tæt på den maleriske middelalderby Montepulciano, Her er vinmarker, solsikker og olivenlunde så langt øjet rækker og masser af plads til kreativitet og fordybelse. Det kræver ingen erfaring med at male for at være med. Jeg guider jer igennem med forskellige teknikker og metoder og vi lader os også inspirere af hinanden undervejs.
Du betaler: 2800 kr,- for en uges maleskole (inkl. alle lærreder og materialer).
Lejligheden du skal bo i koster mellem 500 – 990 euro – afhængig af størrelsen, som man betaler direkte til vingården ved ankomst.
Vi griller ofte sammen om aftenen under åben himmel, hvis man ikke tager på udflugt til de nærliggende små byer, der ligger som perler på en snor i det smukke område.
Du kan flyve til Rom, Firenze eller Pisa og leje en bil derfra og køre til Il Greppo. Eller køre hele vejen ned fra DK.
Jeg arrangerer ikke transporten til og fra.
Dato: Lørdag d. 8.-15.7 2023.
 
Grupperejser med Spies
Jeg har forskellige Yoga – og malerejser i løbet af året med Spies Rejser.
Her er fly, transfer, hotel og aktiviteter inklusiv.
Tag med på en kombineret yoga – og malerejse til smukke Kalymnos i 2023. Masser af maleinspiration hver dag og en fulstændig betagende havudsigt. Vi bor på et hyggeligt familieejet hotel helt ned til stranden, der også lokker med  flere hyggelige græske tavernaer. Hver dag er der mulighed for at deltage i udfordrende Vinyasa Power Yoga og blid afstressende Yin-yoga. På denne rejse er der tid og ro til at mærke dig selv og komme helt ned i tempo – og du vælger selv om du kun vil male eller dyrke yoga. Du behøver ikke deltage i det hele. Kalymnos er en perfekt destination for en inspirerende malerejse og et yoga-get-a-way for dig, der har brug for et pusterum eller hvis du vil afsted med en flok veninder i smukke, inspirerende omgivelser.
Vi rejser med Spies Gruppe-rejser. 
Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk, hvis du vil vide mere om mine yoga-rejser i 2023/24.