Grupperejser med Spies
Jeg har forskellige Yoga – og malerejser i løbet af året med Spies Rejser.
Her er fly, transfer, hotel og aktiviteter inklusiv.

17.5 – 24.5 – 2024 Kalymnos i Grækenland

Tag med på en kombineret yoga – og malerejse til smukke Kalymnos i 2024. Masser af maleinspiration hver dag og en fulstændig betagende havudsigt. Vi bor på et hyggeligt familieejet hotel helt ned til stranden, der også lokker med  flere hyggelige græske tavernaer. Hver dag er der mulighed for at deltage i udfordrende Vinyasa Power Yoga, meditationsforløb og blid afstressende Yin-yoga. På denne rejse er der tid og ro til at mærke dig selv og komme helt ned i tempo – og du vælger selv om du kun vil male eller dyrke yoga. Du behøver ikke deltage i det hele. Kalymnos er en perfekt destination for en inspirerende malerejse og et yoga-get-a-way for dig, der har brug for et pusterum eller hvis du vil afsted med en flok veninder i smukke, inspirerende omgivelser.
Vi rejser med Spies Gruppe-rejser. 
22.9-29.9 – 2024  Lesbos i Grækenland

Forlæng din sommer og nyd en uge i skønne september på en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer med styrkende yoga, meditation og malekursus i dejligt selskab.

  • 15 x yogapraksis og indføring i meditationsteknikker
  • Male-kursus tre timer dagligt
  • Yoga workshops med forskellige temaer (hormonyoga, HIIT, Tabata, Yin yoga mm)
  • Charmerende græsk hotel og smuk natur

På rejsen laver vi yoga to-tre gange dagligt. Hver morgen hilser vi solen velkommen på hotellets smukke yoga shala med udsigt til hav og bjerge. Kroppen varmes op med solhilsner, stræk og styrkeøvelser med fokus på core, arme og ryg. Du vil blive udfordret på styrke og smidighed, med power yoga men efter en uge vil du mærke en betydelig forbedring helt ind i bindevævet. Om eftermiddagen mødes vi igen til blid og fordybende yoga, hvor jeg har forskellige fokusområder. Det kan være den blide yin-yoga, Hatha yoga eller High Intensity Traning, hvor I får pulsen op og sved på panden. Gruppen er med til at vælge fokusområderne.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil jeg guide dig langsomt og sikkert ind i yogaens verden.

Jeg underviser jer i Vinyasa Power Yoga og i Yinyoga, der er styrkende og smidiggørende for muskler og led. Alle kan deltage – uanset niveau – også selvom man aldrig har prøvet yoga før. Jeg tilrettelægger yogaøvelserne, så det passer til alle kroppe og tager hensyn til eventuelle skader og skavanker.

Læs mere under Yogarejser hos Spies Rejser.
Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk, hvis du vil vide mere om mine yoga-rejser i 2024.