Grupperejser med Spies
Jeg har forskellige Yoga – og malerejser i løbet af året med Spies Rejser.
Her er fly, transfer, hotel og aktiviteter inklusiv.
Tag med på en kombineret yoga – og malerejse til smukke Kalymnos i 2024. Masser af maleinspiration hver dag og en fulstændig betagende havudsigt. Vi bor på et hyggeligt familieejet hotel helt ned til stranden, der også lokker med  flere hyggelige græske tavernaer. Hver dag er der mulighed for at deltage i udfordrende Vinyasa Power Yoga og blid afstressende Yin-yoga. På denne rejse er der tid og ro til at mærke dig selv og komme helt ned i tempo – og du vælger selv om du kun vil male eller dyrke yoga. Du behøver ikke deltage i det hele. Kalymnos er en perfekt destination for en inspirerende malerejse og et yoga-get-a-way for dig, der har brug for et pusterum eller hvis du vil afsted med en flok veninder i smukke, inspirerende omgivelser.
Vi rejser med Spies Gruppe-rejser. 
Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk, hvis du vil vide mere om mine yoga-rejser i 2023/24.