Grupperejser med Spies
Jeg har forskellige Yoga – og malerejser i løbet af året med Spies Rejser. Næste yogarejse er:
 
 
22.9-29.9 – 2024  Lesbos i Grækenland
Kr. 8.850,- inkl. fly, transfer, morgenmad, yoga & malekursus.

Forlæng din sommer og nyd en uge i skønne september på en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer med styrkende yoga, meditation og malekursus i dejligt selskab.

  • 15 x yogapraksis og indføring i meditationsteknikker
  • Male-kursus tre timer dagligt
  • Yoga workshops med forskellige temaer (hormonyoga, HIIT, Tabata, Yin yoga mm)
  • Charmerende græsk hotel og smuk natur

På rejsen laver vi yoga to-tre gange dagligt. Hver morgen hilser vi solen velkommen på hotellets smukke yoga shala med udsigt til hav og bjerge. Kroppen varmes op med solhilsner, stræk og styrkeøvelser med fokus på core, arme og ryg. Du vil blive udfordret på styrke og smidighed, med power yoga men efter en uge vil du mærke en betydelig forbedring helt ind i bindevævet. Om eftermiddagen mødes vi igen til blid og fordybende yoga, hvor jeg har forskellige fokusområder. Det kan være den blide yin-yoga, Hatha yoga eller High Intensity Traning, hvor I får pulsen op og sved på panden. Gruppen er med til at vælge fokusområderne.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil jeg guide dig langsomt og sikkert ind i yogaens verden.

Jeg underviser jer i Vinyasa Power Yoga og i Yinyoga, der er styrkende og smidiggørende for muskler og led. Alle kan deltage – uanset niveau – også selvom man aldrig har prøvet yoga før. Jeg tilrettelægger yogaøvelserne, så det passer til alle kroppe og tager hensyn til eventuelle skader og skavanker.
På Lesbos er der også maleundervisning tre timer dagligt. I medbringer lærreder og materialer og jeg sørger for at I får fine kunstværker med hjem og en masse nye og spændende teknikker.

Læs mere under Yogarejser hos Spies Rejser.
Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk, hvis du vil vide mere om mine yoga-rejser i 2024.