Yogarejser til enten eventyrlige Marrakesh med Kipling Travel med kultur, eventyr og yoga to gange om dagen eller fem dage til Toscana i september. Her får I både udfordrende Vinyasa Power Yoga og blid afstressende Yin-yoga to gange om dagen. Her er tid og ro til at mærke dig selv og komme helt ned i tempo. Toscana er et perfekt yoga-get-a-way for dig, der har brug for et pusterum alene eller hvis du vil afsted med en flok veninder i smukke, inspirerende omgivelser. Yogarejsen til Toscana er inkl. morgenmad og lækker aftensmad (som er primært vegetariske italienske retter), eget værelse og bad. Vingården, der ligger ti km fra vinbyen Montepulciano har desuden en stor, indbydende pool med udsigt til de toscanske bakker og bølgende vinmarker. 

 Se under Rejser eller skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk, hvis du vil vide mere om mine yoga-rejser i 2020.