Malekurser 2024

Jeg afholder hele året igennem forskellige former for malekurser for både private og virksomheder, og som du kan tilmelde dig til via min hjemmeside. Hvis du ikke lige finder en dato eller et kursus, der passer dig og dine behov, så skriv til mig – så kan vi oprette eet og se om der kommer tilmeldinger nok. Måske har du også en veninde eller ven, der vil med på kursus.

Der skal blot være min. fire personer på holdene før oprettelse.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Gammel Kongevej 39 G, Baghuset, stuen. Parkering ved Codanhus eller Føtex v. Tullinsgade. Tog til Vesterport og herfra tager det 8 minutter at gå ned til mit værksted.

Onsdagsholdet
Hver onsdag aften har du mulighed for at deltage på et malehold, hvor deltagerne kommer med egne værker og bruger mit værksted som deres eget. Her er der masser af hygge og mulighed for at blive inspireret af hinanden, få gode ideer til at komme videre med et maleri eller få nogle guidelines til at lære en ny maleteknik eller malemetode. Jeg vil løbende give jer nye input, men primært handler dette malehold om at I udvikler og leger jer frem til jeres egen malestil. I medbringer selv lærreder, men kan benytte mine materialer.
Vi mødes hver onsdag aften kl.17.30 i mit nye hyggelige værksted på Gammel Kongevej 39 G, Baghuset, stuen. København.
Datoer:
Onsdage (Nye datoer kommer snart)
Pris: 2100 kr,- for 6 gange a 2,5 time eller 350 kr,- for en onsdag.
Tid: kl.17.30-20.

Når du har indbetalt kursusbeløbet på reg.nr. 2279 – kontonr. 4376312629 er du garanteret din plads på holdet.
Beløbet tilbagebetales ikke ved afbud.

Torsdagsholdet – Formiddage
Kom og vær en del af mit hyggelige formiddags-malehold, hvor vi eksperimenterer med forskellige teknikker og hvor I hver især arbejder på jeres eget udtryk. Jeg guider jer undervejs, men I kan også blive inspireret af hinandens ideer og af de forslag jeg kommer med i løbet af kurset. Alle kan deltage  – uanset erfaring. Vi starter op med at I afprøver mine teknikker, og I vil få mulighed for at prøve både olie, akryl og mixed media. Medbring selv lærreder og en flaske Liquin til oliemaling ved opstart – men I kan bruge næsten alle værkstedets materialer.
Datoer:
Torsdage kl. 10-12.30:
16/5, 30/5, 6/6, 13/6, 20/ & 27/6
Pris:
2100 kr,- for seks male-formiddage eller 350,- for en formiddag i værkstedet.

Når du har indbetalt kursusbeløbet på reg.nr. 2279 – kontonr. 4376312629 er du garanteret din plads på holdet.
Beløbet tilbagebetales ikke ved afbud.

Male-workshops for voksne

Male-workshop med olie, akryl og stencils

Er du gået i stå ved staffeliet? Mangler du ny inspiration og måske nogle guidelines til farvelære og maleteknik? Har du brug for et par erfarne øjne til at kigge på din malestil eller måske har du brug for et kærligt skub ud af din comfort zone.. Så kom og vær med til en intensiv maleworkshop, hvor du får afprøvet en masse nye teknikker med anderledes metoder og bliv samtidig individuel guidet hen mod de farvenuancer og det værktøj, der ligger dit malehjerte nærmest.
Jeg vil lære jer om hvordan man kan bygge et maleri op fra bunden med spartelmasse, og arbejde med enten olie eller akrylmaling.
Jeg vil vise jer teknikker, der får lyset frem i maleriet med hvidt eller guld og bronzestøv.
I skal også prøve at ‘få historier frem’ i maleriet ved hjælp af decoupage-teknikker, mixed media og stencils. I skal arbejde lag på lag og på flere lærreder af gangen – så mens et maleri har tørretid – kan I fortsætte på et andet.

Vi kigger også på dybde, skygge og lyseffekter med spray, akryl eller olie i malerier, samt i de mere farverige pop-art malerier og I får lov til at afprøve det hele på workshoppen, der løber over to dage, så der er god tid til fordybelse.

Workshoppen foregår i mit hyggelige værksted på Gammel Kongevej 39 G, Baghuset, st. i København og jeg sørger for kaffe, te og isvand undervejs. I skal selv medbringe lærreder.
Alle kan være med – uanset om man har prøvet at male med olie eller akrylmaling før. Jeg skal nok hjælpe jer i gang. I skal ikke tænke på andet end at være kreative og koncentrerede om det I laver.
I får et lærred af mig – men medbring selv flere lærreder + en flaske Liquin af mærket Winton/Newton. Eller I kan købe en flaske (130 kr,-) hos mig, når vi ses.

Nye datoer i 2024:
Lørdag d. 29. juni & søndag d. 30. juni kl.13-16.30

Inkl materialer – NB. medbring ekstra lærreder + 1 flaske liquin (Winston/Newton) Kan også købes i mit galleri.

Pris: 1800 kr,- for en weekend-workshop.

Hvis du vil med på holdet, skriv til mig på charlotte@farupohrt eller send mig en sms på 2081 5970

ArtFactory – Kunstskole for børn & Unge

Kunstskole for 10-18-årige over et længere forløb. hvor vi skal arbejde med forskellige temaer og metoder. Børnene får kendskab til olie – og akrylmaling, spray, decoupageteknik, tegneteknik og meget mere. De lærer at bygge et maleri op fra bunden med farve, skygge og dybde i akryl og tekstur. Vi skal også eksperimentere med spray og stencils og udforske oliemaleriets magi. På dette hold er der masser af tid og ro til at lære og udfolde sig. Det vigtigste er at børnene får lov at udforske og udfolde sig kreativt og opleve at de udvikler sig i takt med deres erfaring. Jeg stiller alle mine materialer til rådighed, men børnene skal selv medbringe lærreder (gerne mange!, men jeg udsender en mail til jer ved tilmelding).

Alle børn og unge er velkomne, både med og uden erfaring. Artfactory skal være et trygt og hyggeligt miljø, der kan inspirere børnene til at turde mere, ville mere og lege mere med mange forskellige kunstarter.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Pris: 1200 kr,- for fire maledage med masser af spændende teknikker.

Dato –  Kun for børn (fra 10 år) Tid Pris
kl. 10-12.30 4 x ArtFactory: 1200 kr,-

Send mig en sms på 2081 5970, hvis du/dit barn vil tilmeldes et af mine kurser.

Begynder malehold

Har du lyst til at lære at male? Men aner ikke hvordan du skal begynde.. Måske har du en masse ideer og farver, der inspirerer dig, men du ved ikke hvordan du skal få det over på et lærred? Det kan jeg hjælpe dig med.
Over fem søndage vil jeg lære jer hvordan man starter from scratch… hvordan man bygger et maleri op med struktur, spartelmasse og decoupageteknik. I vil lære en masse om akryl og oliemaling og afprøve en masse sjove og anderledes male-teknikker på dette malekursus for begyndere. Vi skal også afprøve stencils, sprayart og mixed media og måske finder du din helt egen malestil på dette kursus, der foregår i mit hyggelige værksted i Lyngby.

Materialeafgift på 300 kr,- ved kursusstart.

Datoer: kommer snart – alle søndage kl.12-14.30

Pris for 5 x malehold: Kr. 1800,-

Kontakt mig på charlotte@farupohrt.dk for tilmelding.

Alle kan deltage uanset erfaring. Jeg guider og hjælper jer undervejs.

Dato Tid Pris
Dato:
Medbring tre lærreder 
kl. 12-14 Pris: 1500 kr,- ex. materialer

Børne-fødselsdag med malekursus

Hold dit barns børnefødselsdag i mit hyggelige værksted i hjertet af Lyngby.
Inviter klassen til en anderledes fødselsdag, hvor de skal male og være kreative sammen.
Jeg sørger for maling og materialer  – I skal blot sørge for boller, lagkage og noget at drikke, som I kan nyde i min spisestue undervejs.
Jeg hjælper børnene med at kreere smukke malerier – eet til hver – som de arbejder på i mit værksted. Imens kan I forældre slappe af i min stue eller nyde haven.
Efter nogle timers kreativ leg kan vi rigge an til en festlig fernisering, hvor I kan invitere børnenes forældre til et glas bobler og se ungerne stolte vise deres værker frem.
Vi arbejder med akryl, olie, decoupageteknik, limpistoler, guld – og bronzestøv, oliepasteller og meget mere. I skal selv medbringe lærreder. Til gengæld får I og jeres fødselsdagsbarn en uforglemmelig dag med kammeraterne.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Ring for dato-forslag   Kl. 11-15.00 150,- per barn. (Medbring selv lærreder).

Individuelle forløb – Enetimer

Male-coaching – få individuel sparring

På dette koncentrerede forløb vil jeg fokusere på din maleteknik og hjælpe dig videre, der hvor du er gået i stå. Vise dig en masse nye spændende og anderledes maleteknikker og metoder. Måske har du brug for et inspirationsskub for at komme videre og ud af din comfort zone? Her skal vi arbejde på flere lærreder af gangen, så du får afprøvet en masse nyt og kan fortsætte på egen hånd, når du kommer hjem.

Dette forløb er koncentreret kun om dig. Og vi arbejder med de typer maling, du kan tåle og har mest lyst til at arbejde med.

Vi kigger også på dybde, skygger og lys i malerier og du får tips og tricks så du kan komme videre med dine malerier. Vi kan arbejde med olie, akryl, oliepastel, vandfarver og spray. Vi skal også lege med stencils og decoupageteknikker, der giver struktur og form til malerierne.
Jeg stiller alle mine materialer og min maling til rådighed undervejs, så du skal bare koncentrere dig om at være kreativ:-)

Jeg sørger for vand, te og kaffe og lidt til ganen.
Medbring maletøj og ekstra lærreder og malerier vi eventuelt skal kigge på.

Kontakt mig på charlotte@farupohrt.dk

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Pris
2500,- fra 10-15  Pris er inkl. malematerialer, men medbring selv ekstra lærreder

Teambuilding med ‘kunst som værktøj’

Er du kursusleder eller mødeplanlægger og har lyst til at give medarbejderne en udfordrende og anderledes oplevelse? Så book et malekursus hos mig og få et par timers kreativ leg i mit værksted i Lyngby eller i lokaler I vælger.

På halvanden time kan værdiord, strategioplæg og planer forvandles til farver, form og struktur under uformel vejledning af mig, der hjælper alle medarbejderne i gang med maleriet med et glas bobler til at sparke den kreative proces i gang, der giver energi til mere.

Er I mere end 12 personer kommer jeg også gerne ud til jeres domicil med alle mine materialer, lærreder, spraydåser og maling.
Læs mere om teambuilding med ‘Kunst som værktøj’ under Teambuilding her på sitet. Her kan I også se mine referencer mm..

Alle kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby. Eller hvor I har jeres næste kursus eller teamdag. Jeg kører gerne ud til jer.
Kontakt mig på 2081 5970 for mere information.

Pris
Per person: afhænger af arrangementet – kontakt mig for tilbud.