Malekurser efterår/vinter 2019

Jeg afholder hele året igennem forskellige former for malekurser for både private og virksomheder, og som du kan tilmelde dig til via min hjemmeside. Hvis du ikke lige finder en dato eller et kursus, der passer dig og dine behov, så skriv til mig – så kan vi oprette eet og se om der kommer tilmeldinger nok. Måske har du også en veninde eller ven, der vil med på kursus.

Der skal blot være min. fire personer på holdene før oprettelse.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Weekend-workshops for voksne

Weekend-workshop med olie, akryl og stencils

Er du gået i stå ved staffeliet? Mangler du ny inspiration og måske nogle guidelines til farvelære og maleteknik? Har du brug for et par erfarne øjne til at kigge på din malestil eller måske har du brug for et kærligt skub ud af din comfort zone.. Så kom og vær med til en intensiv maleworkshop i mit værksted, hvor du får afprøvet en masse nye teknikker med anderledes metoder og bliv samtidig individuel guidet hen mod de farvenuancer og det værktøj, der ligger dit malehjerte nærmest.
Jeg vil lære jer om hvordan man kan bygge et maleri op fra bunden med spartelmasse, og arbejde med enten olie eller akrylmaling.
Jeg vil vise jer teknikker, der får lyset frem i maleriet med hvidt eller guld og bronzestøv.
I skal også prøve at ‘få historier frem’ i maleriet ved hjælp af decoupage-teknikker, mixed media og stencils. I skal arbejde lag på lag og på flere lærreder af gangen – så mens et maleri har tørretid – kan I fortsætte på et andet.

Vi kigger også på dybde, skygge og lyseffekter med spray, akryl eller olie i malerier, samt i de mere farverige pop-art malerier og I får lov til at afprøve det hele på workshoppen, der kører over to dage.

Workshoppen foregår i mit hyggelige værksted i Lyngby og jeg sørger for frokost, kaffe, te og isvand.
Alle kan være med – uanset om man har prøvet at male med olie eller akrylmaling før. Jeg skal nok hjælpe jer i gang. I skal ikke tænke på andet end at være kreative og koncentrerede om det I laver.
I får et lærred af mig – men medbring selv flere lærreder + en flaske Liquin af mærket Winton/Newton. Eller I kan købe en flaske af mig, når vi ses.

Nye datoer til efteråret 2019:
Lørdag d. 17. & Søndag d. 18. august eller

Lørdag d. 26. & Søndag d. 27. oktober

Begge dage kl. 11-17

Inkl. frokost

Inkl materialer – NB. medbring ekstra lærreder + 1 flaske liquin (Winston/Newton)

Pris: 1800 kr,-

Betaling foregår via mobilepay 746 34 eller kontant betaling ved kursusstart.

Hvis du vil med på holdet, skriv til mig på charlotte@farupohrt eller send mig en sms på 2081 5970

Torsdagshold

Mange vil gerne have mulighed for fordybelse og afprøve forskellige teknikker – også gerne flere gange. Her er der mulighed for at melde sig til en række af malesessions – enten torsdagsformiddage – eller Tirsdagsaftener. Her kan alle – uanset erfaring og alder – deltage. Jeg kommer med forskellige oplæg og viser nye teknikker og remedier – I prøver dem af, hvis I har lyst. Det kan også være I bare vil have et ‘frirum’, hvor I kan få lov at male på det ene værk eller flere, som I drømmer om skal op og hænge derhjemme. Tirsdag/Torsdagene kan også være jeres pause fra alt det praktiske derhjemme og hvor I kan tillade jer at være kreative uden et egentligt formål. Vi har det utroligt hyggeligt på disse hold, der flyver mange grin og sjove historier ind over bordene ind imellem og ofte bliver disse torsdage spicet op med lidt rødvin eller kaffe og kage.

Jeg forsøger altid at have holdene to gange årligt: Om foråret og om efteråret- Jeg kører med både formiddagshold hver torsdag og aftenhold hver anden tirsdag enten kl.10-12.30 eller kl. 18.30-21.30.

Medbring første gang en en flaske Liquin til oliemaling af mærket Winton/Newton 250 ml. (uundværligt bindemiddel til olie) med dit navn på. Liquin kan købes hos www.kunstnerfarver.dk. Du kan også bestille en flaske via mig. Den koster 130 kr., som skal lægges oveni prisen, når du indbetaler. I får masser af materialer til fri afbenyttelse. I medbringer selv undervejs i forløbet flere lærreder.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Nye datoer til torsdag formiddagsholdet kl.10-12.30

Dato Pris
29/8, 5/9, 19/9, 26/9, 10/10, 17/10 & 24/10 Kl. 10 – 12.30 200 kr. per gang

Nye datoer til tirsdagsholdet kl.18.30-21.30:

Dato Tid Pris
3/9, 24/9, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11 & 10/12 18:30-2130       200 kr. per gang          

ArtFactory – Kunstskole for børn & Unge

Kunstskole for 10-18-årige over et længere forløb. hvor vi skal arbejde med forskellige temaer og metoder. Børnene får kendskab til olie – og akrylmaling, spray, decoupageteknik, tegneteknik og meget mere. De lærer at bygge et maleri op fra bunden med farve, skygge og dybde i akryl og tekstur. Vi skal også eksperimentere med spray og stencils og udforske oliemaleriets magi. På dette hold er der masser af tid og ro til at lære og udfolde sig. Det vigtigste er at børnene får lov at udforske og udfolde sig kreativt og opleve at de udvikler sig i takt med deres erfaring. Jeg stiller alle mine materialer til rådighed, men børnene skal selv medbringe lærreder (gerne mange!, men jeg udsender en mail til jer ved tilmelding).

Alle børn og unge er velkomne, både med og uden erfaring. Artfactory skal være et trygt og hyggeligt miljø, der kan inspirere børnene til at turde mere, ville mere og lege mere med mange forskellige kunstarter.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Onsdage kl. 15.30-17.30:

25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11 & 4/12, der afsluttes med en festlig fernisering.
Pris for 6 x ArtFactory: 1400 kr,-

Dato –  Kun for børn (fra 10 år) Tid Pris
25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11 & 4/12 kl. 15.30-17.30 6 x ArtFactory: 1400 kr,-

Send mig en sms på 2081 5970, hvis du/dit barn vil tilmeldes et af mine kurser.

Spray/Akryl og popart – 1 dags kursus

På dette kursus lærer I at opbygge et maleri i akryl med en spændende baggrund uden brug af spartelmasse eller decoupage. Vi arbejder med vand, sand, stencils og skabeloner. I vil lære at spraymale og skabe effekter med svampe og sjove remedier. Til slut kan I vælge at tegne et skyggebillede på jeres akrylmaleri (Pop-art) med poschatusser.

Alle kan deltage uanset erfaring. Jeg guider og hjælper jer undervejs.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Dato: Søndag d. 25 august
Medbring to lærreder i str. 80×80
kl. 11-16 Pris: 900 kr,- inkl. materialer

Børne-fødselsdag med malekursus

Hold dit barns børnefødselsdag i mit hyggelige værksted i hjertet af Lyngby.
Inviter klassen til en anderledes fødselsdag, hvor de skal male og være kreative sammen.
Jeg sørger for maling og materialer  – I skal blot sørge for boller, lagkage og noget at drikke, som I kan nyde i min spisestue undervejs.
Jeg hjælper børnene med at kreere smukke malerier – eet til hver – som de arbejder på i mit værksted. Imens kan I forældre slappe af i min stue eller nyde haven.
Efter nogle timers kreativ leg kan vi rigge an til en festlig fernisering, hvor I kan invitere børnenes forældre til et glas bobler og se ungerne stolte vise deres værker frem.
Vi arbejder med akryl, olie, decoupageteknik, limpistoler, guld – og bronzestøv, oliepasteller og meget mere. I skal selv medbringe lærreder. Til gengæld får I og jeres fødselsdagsbarn en uforglemmelig dag med kammeraterne.

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Dato Tid Pris
Ring for dato-forslag   Kl. 11-15.00 150,- per barn. (Medbring selv lærreder).

Individuelle forløb – Enetimer

Male-coaching – få individuel sparring

På dette koncentrerede forløb vil jeg fokusere på din maleteknik og hjælpe dig videre, der hvor du er gået i stå. Vise dig en masse nye spændende og anderledes maleteknikker og metoder. Måske har du brug for et inspirationsskub for at komme videre og ud af din comfort zone? Her skal vi arbejde på flere lærreder af gangen, så du får afprøvet en masse nyt og kan fortsætte på egen hånd, når du kommer hjem.

Dette forløb er koncentreret kun om dig. Og vi arbejder med de typer maling, du kan tåle og har mest lyst til at arbejde med.

Vi kigger også på dybde, skygger og lys i malerier og du får tips og tricks så du kan komme videre med dine malerier. Vi kan arbejde med olie, akryl, oliepastel, vandfarver og spray. Vi skal også lege med stencils og decoupageteknikker, der giver struktur og form til malerierne.
Jeg stiller alle mine materialer og min maling til rådighed undervejs, så du skal bare koncentrere dig om at være kreativ:-)

Jeg sørger for vand, te og kaffe og lidt til ganen.
Medbring maletøj og ekstra lærreder og malerier vi eventuelt skal kigge på.

Kontakt mig på charlotte@farupohrt.dk

Alle Kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Pris
2500,- fra 10-15  Pris er inkl. malematerialer, men medbring selv ekstra lærreder

Teambuilding med ‘kunst som værktøj’

Er du kursusleder eller mødeplanlægger og har lyst til at give medarbejderne en udfordrende og anderledes oplevelse? Så book et malekursus hos mig og få et par timers kreativ leg i mit værksted i Lyngby eller på Schæffergården i Gentofte.

På halvanden time kan værdiord, strategioplæg og planer forvandles til farver, form og struktur under uformel vejledning af mig, der hjælper alle medarbejderne i gang med maleriet med et glas bobler til at sparke den kreative proces i gang, der giver energi til mere.

Er I mere end 12 personer kommer jeg også gerne ud til jeres domicil med alle mine materialer, lærreder, spraydåser og maling.
Læs mere om teambuilding med ‘Kunst som værktøj’ under Teambuilding her på sitet. Her kan I også se mine referencer mm..

Alle kurser foregår i mit hyggelige værksted og atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kongens Lyngby. Eller hvor I har jeres næste kursus eller teamdag. Jeg kører gerne ud til jer.
Kontakt mig på 2081 5970 for mere information.

Pris
Per person: afhænger af arrangementet – kontakt mig for tilbud.