Yoga og malerejse til Kalymnos


Yoga- og malerejse til Kalymnos med Charlotte Farup Ohrt

Rejs med kunstner og yogalærer Charlotte Farup Ohrt til billedskønne Kalymnos, hvor vi skal lade os inspirere af de smukke udsigter til vores billedkunst og forkæle vores kroppe med yoga og meditationsøvelser.

Alle kan være med, og der kræves ingen forkundskaber.

3/6 2022 – 10/6 2022
7.750,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Kalymnos er en charmerende ø med et skønt klima med varme dage og lune aftener. Vi skal bo i den hyggelige lille by Massouri med fabelagtig udsigt til krystalklart hav og øen Telendos. Her står ugens program på maling og yogaundervisning ved yogalærer og kunstner Charlotte Farup Ohrt. Resten af tiden er afsat til at finde inspiration og ro, få nye oplevelser og opleve fællesskab.

TILMELD DIG REJSEN HER

Yoga
På rejsen laver vi yoga to gange dagligt. Hver morgen hilser vi solen velkommen på hotellets fantastiske terrasse med udsigt ud over havet, før det bliver for varmt. Kroppen varmes op med solhilsener, stræk- og styrkeøvelser med fokus på core, arme og ryg. Du vil blive udfordret på styrke og smidighed, men efter en uge vil du mærke en betydelig forbedring helt ind i bindevævet. Aftenyogaen er mere blid yin yoga, der blødgør helt ned i bindevævet og løsner op for spændinger og spændte led. Indimellem vil der være små meditationsøvelser samt fokus på balance, og vi laver gode yogaøvelser for nervesystemet og immunforsvaret med mindfulness. Yogaen foregår på hotellets terrasse med smuk udsigt over havet og naboøen Telendos.

Male-workshop
Der er maleundervisning hver dag kl. 11-14, hvor vi sammen skal male, eksperimentere og give hinanden respons. Der vil være bundne opgaver undervejs, der kan skubbe jer ud af jeres ’comfortzone’ eller – hvis I er nybegyndere – få jer i gang med farver, former eller struktur, som I måske aldrig selv havde forestillet jer.

Midt på dagen kan du nyde ferien med afslapning på stranden, slentreture langs gaderne og gode, lange frokoster på tavernaerne. Fra stranden i Massouri kan man snorkle, og man kan også være heldig at se delfiner.

Charlotte underviser i vinyasa power yoga, yin yoga og mindfulness. Alle kan deltage – uanset niveau – også selvom man aldrig har prøvet yoga før. Charlotte tilrettelægger yogaøvelserne, så det passer til alle kroppe og tager hensyn til eventuelle skader og skavanker.

Praktisk info
Prisen er 7.750,- pr. person

Afrejse 3/6 fra København kl. 07.00, ankomst til Kos kl. 11.20
Hjemrejse 10/6 fra Kos kl. 12.40, ankomst i København kl. 15.05

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r med Sunclass Airlines
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus/færge fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt lejlighed mod havet
  • Yogaundervisning ifølge program
  • Maleundervisning ifølge program
  • Klimakompensation

Valgfrie tilkøb

  • Tillæg for at bo alene i værelset: fra 1.400,-.
TILMELD DIG REJSEN HER

MALESKOLE I INDIEN

MALE- INSPIRATIONSREJSE TIL
EVENTYRLIGE UDAIPUR og TAJ MAHAL

– Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og antropolog Lise Kloch
Tag med på en enestående rejse til Udaipur, Indiens smukkeste by. Med sine eventyrlige paladser, spraglede basargader, templer og tilbagelænede stemning er Udaipur Indien, når det er allerbedst. Vi tager på eventyr i området, og vi maler omkranset af Aravalli-bjergene og med udsigt til Pichola-søen. Udaipur er kendt for sin malekunst, og vi går i fodsporene på de lokale malere og prøver kræfter med de traditionelle teknikker.
Der er også mullighed for yoga.
AFREJSE: Ny dato i efteråret 2017 kommer snart!

PRIS: DKK 16.900 kr. (tillæg for enkeltværelse: DKK 1.990)
LILLE GRUPPE: 10 – 18 deltagere

Rejsen byder på masser af unikke fælles oplevelser, gåtur gennem traditionelle landsbyer, sejltur og en klassisk indisk togrejse og ikke mindst et besøg ved det smukke gravmaosuleum Taj Mahal.

I Udaipur bor vi på det stemningsfulde kulturarvshotel Karohi Haveli med have, pool og søudsigt. Her vil der være maleundervisning ved kunstmaler Charlotte Farup Ohrt. Udaipur er kendt for sin særlige miniaturemaleteknik, hvor der males elaborede motiver med pensler af egernhår og kameløjenbrynshår. Vi besøger også en maleskole i byen og får undervisning af en lokal kunstner.

Vi maler på håndlavet papir og bruger de traditionelle naturfarver lavet af halvædelstene, kul, zink og akacieharpiks. Ofte vil farverne på lærredet komme på helt af sig selv efter få timer i denne eventyrlige by. Indien er et sansebombardement af farver, lyd og lugte, som ikke kan undgå at inspirere jer til spændende malerier. Maleskolen afsluttes med en festlig fernisering.

Vejret er perfekt, og vi får blå himmel og masser af sol.

Rejsen henvender sig både til dig, der er erfaren maler og til nybegyndere. Du kan også tage med, selvom du ikke har lyst til at være med på maleskolen, men bare vil opleve fortryllende Udaipur.

Dagsprogram:
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Delhi. Rundtur i Delhi. Med nattog til Udaipur.
Dag 3 Ankomst til Udaipur. Gåtur i basargaderne og middag ved bredden af Pichola-søen.
Dag 4 Morgenyoga for de som har lyst. Besøg på lokal maleskole og undervisning i traditionel miniaturemaleteknik.
Dag 5 Udflugt til kongepaladset og sejltur på Pichola-søen. Eftermiddagsmaleskole.
Dag 6 Morgenyoga for de som har lyst. Gåtur på landet med besøg i traditionelle landsbyer (ca. 6 kilometer). Eftermiddagsmaleskole.
Dag 7 Morgenyoga for de som har lyst. Tid på egen hånd. Kokkeskole for de, som har lyst.
Dag 8 Morgenyoga for de som har lyst. Tid på egen hånd. Maleskole, fernisering og sundowner.
Dag 9 Fly fra Udaipur til Delhi. Kørsel til Agra.
Dag 10 Agra – i stormogulernes fodspor: Taj Mahal og Det Røde Fort. Kørsel til Delhi. Afskedsmiddag og overnatning i Delhi.
Dag 11 Hjemrejse og hjemkomst til Danmark
Læs mere om rejsen her
Download og print PDF her

Livsnyderrejse til Mumbai & Goa

Skøn rejse til Mumbai og strandparadiset Goa i Sydindien med masser af eventyrlige oplevelser og fælles aktiviteter.
– Med maleunderviser Charlotte Farup Ohrt og antropolog Lise Kloch. Vinterferien 2017 – 10 dage (med mulighed for 4-dages forlængelse)

Afrejse: Ny dato kommer snart!

Find din indre hippie frem og tag med os på en skøn rejse til Mumbai og Goas smukkeste strand, Palolem. I Goa bor vi i enkle hytter direkte på stranden. Rejsen byder på maleundervisning, løbeklub, afslapning, fællesspisning, kokkeskole, badning og masser af fælles oplevelser og udflugter. Desuden er der mulighed for yoga. Vi starter vores eventyr i Mumbai, Indiens eksotiske metropol. Her oplever vi det spraglede gadeliv og de smukke gamle bygninger fra den gang, Indien var en britisk koloni. Der bliver også mulighed for shopping, og så skal vi på lokal cafe og nyde en kølig Kingfisher-øl eller forfriskende lime soda.

Fra Mumbai flyver vi til Goa og kører det sidste stykke vej til den sydlige og mindre turistede del af Goa. Her skal vi både nyde det søde strandliv og opleve dagligdagen og den eksotiske hverdagskultur i Goa på nærmeste hold. Vi tager bl.a. på besøg i lokale landsbyer og markeder, og så skal vi naturligvis prøve det lækre, autentiske Goa-køkken.
Rejsen er både for dig, der rejser alene, par, venner, veninder og familier med børn. Vi lægger op til en uformel stemning, hvor hygge, tryghed og fællesskab er i centrum, men hvor der også er plads til at tage på udflugter og bruge tid på egen hånd.
Indkvartering i Goa: Hytterne er perfekt beliggende direkte på stranden. De er helt enkelt indrettet med en dobbeltseng m/ myggenet, toilet med bad, et par kroge og et lille skab til dit tøj, en vifte i loftet og en lille veranda foran. Du skal ikke forvente fine facilieter – til gengæld bor du direkte på Goas bedste strand ?
Gruppestørrelse: 18 – 25 deltagere
Afrejse: Ny dato kommer snart!
Pris: 14.900 kr. per person i delt dobbeltværelse/hytte
4-dages forlængelse: 1.290 kr. per person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse: 10/14 dage: 1.290 kr./1.890 kr.
Tillæg for hytter med direkte havudsigt: 499 kr. per person (begrænset antal – først til mølle)
Program:
Dag 1 Afrejse
Dag 2 Ankomst til Mumbai. Indkvartering og på eventyr i byen.
Dag 3 Morgenfly til Goa. Indkvartering.
Dag 4-8 Goa. Strandliv, afslapning og fællesaktiviteter
Dag 9 Aftenfly til Mumbai.
Dag 10 Fly til Danmark og hjemkomst.
Nb. Hvis du forlænger rejsen med 4 dage, er der afrejse fra Goa på dag 13 og hjemkomst dag

På rejsen er der bl.a. mulighed for:

– Maleskole for børn og voksne (med i prisen)
– Kokkeskole/Madlavningsdemo (med i prisen)
– Tuk-tuk-safari og besøg i landsbyer og lokale markeder (med i prisen)
– Solnedgangsudflugt (med i prisen)
– Autenstisk Goa-middag (med i prisen + 7 andre unikke fællesmiddage)
– Daglig løbeklub på stranden (med i prisen)
– Bådtur med delfin-spotting (tilkøb)
– Jeepsafari til vandfald og besøg i krydderiplantage. Frokost inkl. Heldagsudflugt (tilkøb)
– Heldagsudflugt til ‘elefantlandsby’ i junglen. Frokost inkl. (tilkøb)
– Heldagsudflugt til Goas charmerende hovedstad Panjim og Old Goas kirker fra kolonitiden (tilløb)
– Yoga (tilkøb)
Lise Kloch, antropolog og ejer af Karavane Rejser deltager på alle udflugterne og står til rådighed under hele rejsen, hvis I ønsker at få input og tips til udflugter på egen hånd. Kunstmaler Charlotte Farup Ohrt sørger for maleundervisning og inspiration på rejsen.

MALESKOLE I ITALIEN

Familieferie med indhold

Har du lyst til en ferieform, der byder på mere end afslapning og garanteret godt vejr?

Drømmer du om at udvikle og udfolde dit kunstneriske talent under sydens sol, mens resten af familien hygger sig ved swimmingpoolen?

Eller vil du med ud og opdage små specialbutikker og besøge toscanske vingårde. Komme på rundvisning og vinsmagning på Il Greppo og være med til at købe og stege en 13 kg. Porchetta (italiensk flæskesteg) i en brændefyret ovn.

Så tag med på maleskole/livsnyderferie i Toscana i sommeren 2015 i enten uge 29 og/eller uge 30. I kan vælge mellem 1 eller 2 uger på vingården Il Greppo. I rejser selv herned – enten med bil eller fly, som I selv bestiller. Vi står så til rådighed dernede med enten malekursus eller livsnyder-pakke. Reserver allerede nu en plads til sommeren 2015 – ugerne 29 + 30.

Vi bor på den toscanske vingård, Il Greppo, der ligger 10 km fra vinbyen Montepulciano og som drives af familien Parigi. Her i hjertet af Toscana med udsigt til pinjer, cypresser og grønne vinmarker er der masser af plads og ro til kreative udfoldelser og socialt samvær. Og tid til at dase ved vingårdens azurblå swimmingpool. Her er 15 lejligheder i forskellige størrelser, som I kan leje jer ind på.

Se brochure og ring og hør mere – 2081 5970