Book et foredrag & malekursus

Charlotte er 100 procent selvlært kunstner, men tør mere end de fleste. Blandt andet sprang hun fra et velbetalt redaktørjob i tv-branchen til en usikker kunstnertilværelse for 14 år siden.

Langsomt byggede hun sin virksomhed op som selvstændig kunstmaler og underviser. I dag har hun et stort kundegrundlag, udstillinger i ind -og udland og mange års erfaring med malekurser, teambuilding, udsmykningsopgaver – både herhjemme samt i både Toscana og i Indien.

Book et foredrag med Charlotte (varighed ca en time) og få en spændende fortælling om at turde tage springet fra det sikre til en meget anderledes tilværelse – men hvor der var plads til både familieliv og et sprudlende og udfordrende kunstnerliv.

I kan efterfølgende vælge at male med Charlotte i hendes hyggelige og stemningsfulde værksted i Lyngby og selv forsøge jer udi kunsten ved hjælp af utraditionelle metoder og teknikker med Charlotte som jeres ’guide’.

Foredrag Sted Pris
Foredrag Galleri Farup Ohrt 150 kr,- per person inkl. Et glas prosecco
Foredrag med gallerivandring & malekursus Galleri Farup Ohrt 350 kr,- per person inkl. Et glas prosecco

Eventyrlige rejser til Udaipur & Goa i Indien

Book et foredrag med direktør i Karavane Rejser og antropolog Lise Kloch & kunstmaler Charlotte Farup Ohrt.
Tag med på et foredrag i ord og billeder fra farverige, stemningsfulde og eventyrlige Indien. Lise og Charlotte har i flere år samarbejdet om maler – og kulturrejser til indien, hvor de har base i både nordlige Rajasthan og i sydlige Goa. To gange om året rejser de ud med gæster og viser Indiens mageløse og eventyrlige sider frem.

Blandt andet fortæller de om en enestående rejse til Udaipur – et af Indiens smukkeste områder, der er fyldt med indiske gallerier og kunstmalere. Med sine eventyrlige paladser, spraglede basargader, templer og tilbagelænede stemning er det Indien, når det er allerbedst. Byen er smukt beliggende ned til Pichola-søen og omgivet af de urgamle Aravalli-bjerge.

Her er beskrivelser af masser af unikke fælles oplevelser, fotos fra traditionelle landsbyer, smukke sejlture og ikke mindst billeder fra det smukke gravmaosuleum Taj Mahal.

Foredraget kommer også rundt om strandparadiset Palolem i det Sydlige Goa, hvor 24 gæster var med i februar 2017. Her blev malet, dyrket yoga, nydt seafood til tonerne af blød jazz og besøgt spicefarms i den tropiske stat.
Til dette foredrag kommer I tæt på Indiens mange skatte uden at rejse dertil.

Se mere på www.karavanerejser.dk

Dato Sted Pris
Foredrag Galleri Farup Ohrt 175 kr,- per person inkl. Et glas prosecco

Følg mig på Facebook og Instagram!