MALESKOLE I ITALIEN

Familieferie med indhold

Har du lyst til en ferieform, der byder på mere end afslapning og garanteret godt vejr?

Drømmer du om at udvikle og udfolde dit kunstneriske talent under sydens sol, mens resten af familien hygger sig ved swimmingpoolen?

Eller vil du med ud og opdage små specialbutikker og besøge toscanske vingårde. Komme på rundvisning og vinsmagning på Il Greppo og være med til at købe og stege en 13 kg. Porchetta (italiensk flæskesteg) i en brændefyret ovn.

Så tag med på maleskole/livsnyderferie i Toscana i sommeren. I kan vælge mellem 1 eller 2 uger på vingården Il Greppo. I rejser selv herned – enten med bil eller fly, som I selv bestiller. Vi står så til rådighed dernede med enten malekursus eller livsnyder-pakke.
UDSOLGT i 2020 – men tag med i september på en fem dages yogarejse til Il Greppo… ring/skriv til Charlotte, hvis du vil med på ventelisten…

Vi bor på den toscanske vingård, Il Greppo, der ligger 10 km fra vinbyen Montepulciano og som drives af familien Parigi. Her i hjertet af Toscana med udsigt til pinjer, cypresser og grønne vinmarker er der masser af plads og ro til kreative udfoldelser og socialt samvær. Og tid til at dase ved vingårdens azurblå swimmingpool. Her er 15 lejligheder i forskellige størrelser, som I kan leje jer ind på.

Se brochure og ring og hør mere – 2081 5970