Teambuilding

Teambuilding med kunst som ‘værktøj’.
Giv dine medarbejdere en unik oplevelse, hvor teambuilding bliver til kunst. Alle kan lære at male og slippe deres kreative evner løs på et lærred. Der, hvor det bliver rigtig sjovt og udfordrende er, når man skal skabe et abstrakt kunstværk i samarbejde med andre. De fleste tænker tilbage på deres formningslærer i folkeskolen (og ikke altid med glæde), når de i dag præsenteres for et event med kunst og teambuilding øvelser, og hvor de skal være på slap linie mellem malebøtter, pensler og motiver. Men alle kan være med.

Jeg skræddersyer en workshop i de bedste rammer, hvor medarbejderne får en introduktion til elementær farvelære, materialer og redskaber. Vi kan arbejde med mixed media, filt, guldstøv, powertex, stencils, spartelmasse, akrylmaling og sprayfarver. Formålet er at skabe unikke kunstværker med utraditionelle metoder og sjove samarbejdsøvelser. I vælger om teambuilding med kunst skal være individuelt, hvor hver person får sit eget lærred og en ‘overskrift’ på det maleri, de skal arbejde med.  Eller om eventet med kunst skal foregå i mindre teams, hvor det er samarbejdet om kunstværket, der er i fokus. Her kan man for eksempel prøve at gengive et kendt kunstværk på lærredet og sammen finde frem til de rigtige farver, former og teknikker.

I kan også skabe kunstværker med udgangspunkt i jeres virksomheds værdiord. Hvordan skaber man eksempelvis et kunstværk omkring ordet ‘innovation’? Hvilken farve har ordet ‘samarbejde’?
Det giver sjove og interessante snakke inden der kommer farver og struktur på lærredet.

Undervejs guider jeg medarbejderne, så ingen får i stå i processen. Vi afslutter med en festlig fernisering, hvor alle værker får respons fra gruppen.
Jeg sørger altid for en hyggelig og uformel stemning – hvad enten vi er i mit hyggelige værksted i Lyngby eller andet sted, I vælger og hvor der er plads til teambuilding med kunst for jeres firma.
Efter dagen med teambuilding har I et eller flere værker, der kan hænges op i firmaet som varigt minde om en sjov og uforglemmelig dag.
Har I andre teambuilding ideer i forhold til malekursus med abstrakt kunst og leg, så kontakt mig endelig på 2081 5970.
.

I mit hyggelige værksted i Lyngby er I omgivet af kunst over alt og jeg sørger for både stemning, musik og et lille glas bobler – altsammen elementer, der giver en god start på nogle hyggelige og ofte udfordrende timer for medarbejdere – uanset hvilken branche de kommer fra. Jeg er vild med at få det kreative legeelement frem i folk uanset om de er automekanikere eller direktører og alle – uden undtagelse – går hjem med et spændende maleri.

Varighed fra to -tre timer. Kontakt mig venligst for nærmere præsentation af forløb på mail: charlotte@farupohrt.dk eller på mobil: 2081 5970

I kan også kombinere fagligt indhold med kreative timer – book et konferencelokale på smukke Schæffergården, Jægersborg Allé i Gentofte ‘all inclusive.’

Jeg samarbejder med ledelsen på Schæffergården, hvor der kan tilbydes ophold, mødelokaler, kreativitet og forplejning i meget unikke og smukke omgivelser.

Referencer: 

 • CBS (Copenhagen Business School)
 • Metropol
 • Haldor Topsøe
 • Microsoft A/S
 • Hovedstadens Vejdirektorat
 • Automester Gentofte
 • Otometrics
 • Hofor
 • Novo Nordisk
 • Nykredit
 • CSC
 • Arbejdsmarkedsstyrelsen
 • Bibliotekscentralen

Referencer

Følg mig på Facebook og Instagram!